Marvel prý zabránil tomu, aby se Spider-Man objevil v prvním Venomovi


 Komiksové střípky.

Venom (Tom Hardy) se objevil ve filmech Spider-Man, ale Spider-Man (Tom Holland) mu to zatím neoplatil a zdá se, že za to může Marvel. 

SOUVISEJÍCÍ: PRODUCENT SI MYSLÍ, ŽE SPOJENÍ SONY A MARVELU KVŮLI SPIDER-MANOVI NEBYL DOBRÝ NÁPAD

Jak asi víte, ten na filmech Spider-Man spolupracuje se Sony a Sony pak má vlastní svět Venomverse, který tvoří filmy na motivy marvelovských komiksů, ale vznikají plně pod kontrolou Sony. 

A podle některých zdrojů Marvel zabránil tomu, aby Spider-Man měl cameo ve filmu Venom (2018). Nejsou známy důvody, ale údajně společnost byla striktně proti. Samozřejmě se ale situace může změnit v budoucích filmech, ovšem zatím nemám zprávy o tom, že by Spider-Man zamířil do Venomverse. 

Naopak víme, že se dočkáme dalších filmů Spider-Man, ovšem, byť někteří doufali, že ve čtvrtém dílu bude k vidění černý kostým Spider-Mana (ne ten, který už nám byl ukázán, ale varianta známá z komiksů, která má spojitost se symbiontem), zřejmě k tomu nedojde. 

Podle dostupných informací se původně zvažovalo, že se čtvrtý film bude věnovat situaci, kdy symbiont "nakazí" Petera Parkera/Spider-Mana, ale nakonec mělo být rozhodnuto, že tuhle zápletku si tvůrci schovají na později. Na kdy? To se zatím neví. 

Zdroj: Heavy Spoilers, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat