Hrůza, producent Venoma si myslí, že spolupracovat s Marvelem na Spider-Manovi byl hodně špatný nápad


 Avi Arad není nadšen. 

Není pochyb o tom, že minimálně z ekonomického hlediska bylo rozhodnutí společnosti Sony spojit síly s Marvelem v případě filmů Spider-Man dobrý nápad. Samozřejmě, ne všem se nejnovější filmy Spider-Man musejí líbit, ale obecně jsou hodnoceny dobře. 

Jinak řečeno, vydělávají a jsou i chváleny, takže by se dalo čekat, že Sony i Marvel budou spokojení. A ano, jsou, ale neplatí to pro všechny spolupracovníky. Například pro dlouholetého komiksového producenta Aviho Arada, který spojení zrovna nechválí. Ve své nové knize Great Power ho dokonce označil za "nejhorší dohodu" a dodal:

"Udělali to pro peníze. Hrůza. Je to jako vzdát se dítěte a dát ho k adopci, protože si nejste jistí, co si s ním počít."

Ovšem, je nutné poznamenat to, že i Avi má máslo na hlavě, pokud jde o Spider-Mana. Konkrétně se to týká trilogie od Sama Raimiho, kdy to měl být on, kdo výrazně přispěl k tomu, jak byl zakomponován Venom (Topher Grace) do filmu Spider-Man 3 (2007)

Plus je tu skutečnost, že pracoval i na filmech Amazing Spider-Man a právě ty přispěly k tomu, že Sony vyhledalo pomoc Marvelu. 

Mimochodem, Arad dál pracuje na komiksových filmech, produkuje pro Sony například Venoma, ale také Morbia (2022), což nebyl zrovna velký úspěch (mírně řečeno). 

Myslíte si, že Sony udělalo dobře, když se kvůli Spider-Manovi obrátilo s žádostí o pomoc na Marvel, nebo to mělo zkoušet dál samo?

Zdroj: Reddit, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat