Proč digitální Thanos vypadal lépe než digitální She-Hulk


 To vysvětlil jeden z tvůrců. 

Hned poté, co se objevily první materiály k seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička si lidé začali dělat legraci z trikových efektů. A je pravda, že She-Hulk (Tatiana Maslany) nevypadala úplně doladěně. Ve finální verze první řadu seriálu to bylo o něco lepší, ale rezervy tam určitě byly. 

SOUVISEJÍCÍ: PĚT BEZVA VĚCÍ NA PRVNÍ ŘADĚ SERIÁLU SHE-HULK

Někteří se tak ptali, jak je možné, že zatímco digitální Thanos (Josh Brolin) vypadal dobře, She-Hulk na tom byla hůře. A právě na to odpověděl specialista na trikové efekty Jan Phil Cramer:

"Je také důležité to, že Thanos byl plešatý vzteklý muž a Tatiana je mladá veselá herečka s velkým rozsahem emocí a ty se výrazně odrážely v její tváři. Ukázalo se, že to bylo výrazně obtížnější ztvárnit, než v případě Thanose, který nepotřeboval ukázat mnoho emocí. Jednoduše vypadal skvěle, když stoicky nebo vztekle hleděl do kamery. Ale nyní s She-Hulk jsme museli ukázat plný rozsah emocí a výrazů tváře, včetně štěstí, opilosti a chichotání zatímco mluvila..."

Je pravda, že Thanose nebyl zrovna někým, kdo by byl velmi emotivní, takže se dá pochopit, že vytvořit She-Hulk bylo náročnější. A pokud bude druhá řada, určitě už budou tvůrci připraveni na výzvy, které s sebou ztvárnění téhle postavy nese. 

Zdroj: Befores & Afters, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat