Black Panther 2: Jde o nejlépe hodnocenou letošní marvelovku. Víkendové tržby budou výtečné. A někteří lidé jsou nespokojení, protože nebyl přeobsazen T'Challa


 Black Panther si vede skvěle.

Pokud jde o hodnocení letošních marvelovek, není to úplně ono. Marvel se nebál riskovat a to se odrazilo na hodnoceních, kdy někdo originální přístup ocenil a někdo naopak ne. Dosud žádná letošní marvelovka tak nepřekročila 75 % pozitivních recenzí na serveru sdružujícím recenze RottenTomatoes. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE DRUHÉHO BLACK PANTHERA

Až do nynějška, kdy se to povedlo filmu Black Panther: Wakanda nechť žije (2022). V době psaní článku bylo 84 % profesionálních recenzí kladných, což je velmi pěkné číslo. 

Pokud jde o diváky, tak na zmíněném RottenTomatoes je hodnocení 95 %, na filmové a televizní databází IMDb 7,5 z 10, na CinemaScore je to A (druhé nejlepší hned po A+) a na ČSFD 71 %. 

A nejen, že si film vede dobře, pokud jde o hodnocení, ale očividně zaboduje i finančně. Očekává se, že víkendové tržby ze severoamerických kin by mohly být až 190 milionů dolarů (čemuž napovídá skvělých 84 milionů z prvního dne). 

Nicméně, ne všichni jsou úplně nadšeni, na Twitteru trendují hashtagy, které navrhují přeobsazení T'Chally. Jinak řečeno, někteří lidé nejsou spokojeni s tím, že se identity Black Panthera ujal někdo jiný, ale podle nich by byl lepší nápad najmout do role T'Chally nového herce poté, co jeho původní představitel Chadwick Boseman v roce 2020 bohužel zemřel. 

Marvel ale jasně řekl, že přeobsazovat nebude a T'Challa nebude ani digitálně vzkříšen. Já s tímto přístupem souhlasím, co vy?

Zdroj: RottenTomatoes, Twitter, Deadline, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat