James Gunn reagoval na smrt představitele Batmana. Dočkal se útoku od fandy Snydera a nenechal si to líbit. A Secret Invasion se bude od ostatních marvelovek lišit


Komiksové střípky

Bohužel jsme se dozvěděli smutnou zprávu, ve věku 66 let zemřel Kevin Conroy, který dlouhé roky namlouval Batmana. Na tuhle událost zareagoval i nový spolušéf DC Universe James Gunn, který zveřejnil následující status:

"To není zpráva, kterou bych chtěl toto ráno slyšet. Kevin Conroy, hlas Batmana, zemřel ve věku 66 let. Děkuji za tvou práci a to, jak ses choval k fanouškům na každém conu".

Ovšem, kromě toho, že spousta lidí jeho vyjádření ocenila, samozřejmě se ozvali i ti, kteří situace využili k útokům. Například jeden oddaný fanda SnyderVerse (což je patrné z hromady hashtagů, které ke své reakci připojil) napsal:

"Zasraný James Gunn"

#RestoreTheSnyderVerse #BringBackZackSnyder

#MakeTheBatfleckMovie

#ManOfSteel2

#TheFlashmovie"

I když se říká, že trollové se nemají krmit, Gunn to tentokrát nenechal bez odezvy:

"Možná je pro tebe obtížné zachytit náznaky, takže pokud tomu tak je, je mi líto, že můžeš mít ve svém životě těžkosti, ale můj příspěvek byl o skvělé talentované duši, která nás opustila. Takže to možná nebyla správná doba & a místo na tvou reakci."

A nutno říct, že to Gunn řekl ještě slušně, někteří by daného člověka poslali do háje rázněji. A jak James poznamenal, na určité názory je tu vhodné čas a místo a smrt člověka opravdu není vhodnou situací na podobné pubertální výlevy.

Bude to jiné

Marvel chystá několik potenciálně velmi zajímavých projektů a mezi ty nejvýraznější patří seriál Secret Invasion na motivy komiksové zápletky, kdy si měňavci Skrullové připravují půdu pro invazi na Zemi. A podle jednoho z herců Martina Freemana (Everett Ross) to nebude klasická marvelovská podívaná:

"Zdá se to být velmi odlišným od toho, co jsem zatím viděl. Působí to jako určitý odklon. Ano, působí to tak a to způsoby, které nejsem schopen popsat."

Ostatně, není to překvapením, zatím každá marvelovská série byla odlišná od těch předchozích. Někdy v dobrém, někdy ve špatném slova smyslu a doufejme, že tohle bude první případ.

Zdroj: Twitter. DigitalSpy, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat