Avengers 6: Půjde prý o největší marvelovku a budou v ní X-Meni i Fantastická čtyřka

 

Epičtější než epické?

Přestože se v minulosti marvelovští tvůrci vyjadřovali v tom smyslu, že následující dva filmy Avengers nemusejí být za každou cenu zatím ty největší marvelovky, které jsme dosud viděli, tak se zdá, že minimálně Avengers: Secret Wars (premiéra 30. 4. 2026) budou monumentální komiksovkou. 

SOUVISEJÍCÍ: KDO NAPÍŠE ŠESTÉ AVENGERS?

Podle nejnovějších informací (nicméně nepotvrzených ze strany Marvelu) prý kreativní šéf Marvelu Kevin Feige preferuje to, aby šlo zatím o největší film, který kdy pod jeho dohledem vznikl a dočkat bychom se údajně měli většiny výraznějších postav z minulosti i současnosti Marvelovského filmového universa, kdy chce Feige napodobit moment z Avengers: Endgame (2019), ve kterém se teleportovaly postavy na bojiště skrze magické portály.

Očekávat prý máme také několik členů týmů X-Men (včetně Wolverina), Fantastickou čtyřku nebo několik Spider-Manů. 

Kang (Jonathan Majors) podle všeho vyplení množství různých dimenzí a tak se přeživší hrdinové spojí, aby se mu postavili.

Jak bylo řečeno, Marvel zatím dané informace nepotvrdil (a ani se to nedalo čekat), ale výše zmíněné zní pravděpodobně, protože Secret Wars byly v komiksu epickou záležitostí se spoustou postav.

Zdroj: Heavy Spoilers, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat