DC má plán na 8 až 10 let, kdy se bude pozornost soustředit na jeden hlavní příběh a bude naslouchat fandům


 Nové vedení, (staro)nový plán.

DC Universe se nově ujala dvojice Peter Safran a James Gunn a je jasné, že nebudou mít málo práce s tím, aby DC filmy a seriály držely pohromadě. Přece jen, v minulosti už tu ambiciózní plány byly, ale zatím DC fungovalo spíše v případě sólovek než, aby se mu dařilo vybudovat svět poskládaný z projektů, které by na sebe byly šikovně navázány. 

Ovšem, s novým vedením přichází další pokus o podobný přístup, který funguje u Marvelu. James Gunn prozradil následující:

"Šance udělat DC tak skvělým, jak by být mohlo a mělo, to je důvod, proč dělám tuhle práci, protože vím, že to s Peterem můžeme zvládnout. Strávili jsme posledních pár dnů se skupinou nejlepších myslitelů v branži, nejlepšími scenáristy v branži, abychom připravili osmi až desetiletý plán, který se zaměří na kina, televizi, animaci se všemi těmito postavami."

Nezbývá, než doufat, že to vyjde, protože pro nás diváky bude jedině dobře, pokud vznikne další komplexní filmovo/seriálový svět. A je očividné, že nové vedení bude naslouchat fandům, protože se Gunn zeptal diváků, která postava by podle nich měla dostat vlastní sólový film.

Zdroj: THR, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat