Marvel zakázal Chrisu Hemsworthovi natáčet pořad Limitless. Bál se, že se zabije


Podle Marvelu to bylo příliš rizikové.

Chris Hemsworth je známý jako marvelovský Thor, ale natáčí i jiné projekty, například sérii pro streamovací službu Disney+ jménem Limitless/Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem, ve které provádí různé aktivity testující lidské možnosti.


Ovšem, některé momenty byly podle firmy Marvel Studios (spadá pod společnost Disney) příliš riskantní a herci zatrhla natáčení předtím, než dokončil film Thor: Láska jako hrom (2022). To prozradil sám Chris:

"Táhl jsem auto na rovné ploše. A zranil jsem si u toho záda a oni [tvůrci seriálu] řekli, 'Udělejme šplhání po laně.' Takže jsem začal šplhat a člověk, který mě trénoval mi řekl, 'Víš co, chceš být co nejvíce atletický a štíhlý, jak jen to je možné. Chceš být silný, ale nebýt příliš těžký.' Já na to řekl, 'Dobře, udělám to předtím, než budu natáčet Thora [Láska jako hrom].' Nicméně, začal jsem trénovat, zvrknul jsem si kotník a Marvel zasáhl a řekl, 'Ne. Tenhle pořad tě může zabít, můžeš ho natáčet až po našem filmu."

Limitless rozhodně vypadá zajímavě, ale pravdou je, že také vcelku nebezpečně. Samozřejmě se nedá očekávat, že by tvůrci pořadu nechali Chrise účastnit se aktivit, které by ho mohly opravdu ohrozit na životě, ale očividně došlo k pár zraněním a Marvel logicky nechtěl, aby to ohrozilo natáčení filmu za stovky milionů. 

Limitless mělo premiéru 16. 11. 2022.


Zdroj: Jimmy Kimmel Live, Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat