James Gunn zareagoval na překvapivý odkaz na Buckyho ve vánočním speciálu. A kterou překvapivou postavu chtějí fandové DC vidět?

 


Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Premiéra povedeného vánočního speciálu Strážců Galaxie (2022) je za námi a samozřejmě v něm byly odkazy na další projekty od Marvelu. Ale asi největší pozdvižení vyvolal dárek Nebuly (Karen Gillan) pro Rocketa (Bradley Cooper). Šlo o Buckyho mechanickou paži. 

SOUVISEJÍCÍ: JAMES GUNN VYSVĚTLIL, PROČ GROOT VYPADÁ JINAK

Někdo to vnímal jako vtipné pomrknutí na fandy, jiní se kvůli tomu vztekali. Například jeden uživatel Twitteru napsal tvůrci Strážců Galaxie Jamesu Gunnovi tohle:

"Bucky by Nebulu porazil. Není možné, aby ukradla jeho paži. Nedává to smysl. Stejně jako celá čtvrtá fáze je tohle čistě vynucená inkluzivní sračka."

Na to Gunn reagoval následovně: 

"Nejsem si jistý, jak to, že kyborg s pokročilou mimozemskou technologií, který utrhne ruku člověku kvůli přehnanému vánočnímu duchu je vynucenou inkluzí, ale promiň, je to kanonické."

Daný stěžoval zřejmě nevěří tomu, že by ženská postava mohla porazit Buckyho, ale pokud se budeme řídit předlohou, v komiksu Nebula dokáže zvednou cca 25 tun, zatímco Bucky přibližně 2 tuny (byť se to samozřejmě liší dle různých verzí téhle postavy), takže není nepředstavitelné, že by Nebula byla schopna ho porazit.

Kromě toho Gunn, který je novým spolušéfem DC Studios, prozradil zajímavou věc. Konkrétně jméno postavy, kterou by fandové DC nejraději viděli v hrané podobě:

"Překvapivě Booster byl NEJŽÁDANĚJŠÍ postavou, když jsem se lidí na Mastodontu (sociální síť, pozn. redakce) zeptal, kterou postavu by nejraději viděli na stříbrném plátně. Nevytvářím příběhy na základě veřejného hlasování, nicméně mi to přijde zajímavé."

Michael Jon Carter alias Booster Gold je gothamský superhrdina z 25. století, který má k dispozici technologii umožňující mu létat, střílet energetické výboje, dává mu větší sílu a další schopnosti, kromě toho je dlouhověký a je vynikající bojovník. 

V hrané podobě se už představil a to v seriálech, ale ve filmech ještě ne, nicméně se o sólovce této postavy, která byla i členem Justice League, mluví už několik let.

Zdroj: Twitter (I, II), Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat