Je možné, že se vrátí Ultron. A představitel Profesora X nebyl v případě filmů spokojen s jednou věcí


 Komiksové střípky.

Pokud pomineme animovaný seriál What If...?/Co kdyby...?, tak jsme Ultrona (James Spader) už nějakou dobu neviděli a příliš lidí by asi nebylo proti, pokud by se vrátil v hrané podobě. A zdá se, že by k tomu mohlo dojít. Naznačují to informace serveru The Cosmic Circus, kdy jejich zdroj prý potvrdil, že umělá inteligence Ultrona nebyla v Avengers: Age of Ultron (2015) zničena, je stále aktivní, ale aktuálně je v odpočinkovém režimu. 

SOUVISEJÍCÍ: HUGH JACKMAN POTVRDIL, ŽE MOHL BÝT JAMESEM BONDEM

Pokud je to pravda, pak si Marvel očividně nechává otevřená vrátka pro Ultronův návrat a my jsme jedině pro, tenhle padouch má velký potenciál, který zatím nebyl úplně využit.

A velký potenciál mají i X-Meni, kteří by se měli v budoucnu stát nedílnou součástí Marvelovského filmového universa. Zatím na jejich projekty dohlížel Fox, ten se ale stal součástí firmy Disney.

Právě k filmům tohoto komiksového týmu, který vznikly pod hlavičkou Foxu se vyjádřil představitel mladého Charlese Xaviera/Profesora X James McAvoy:

"Mou největší kritikou toho, co jsme napříč čtyřmi filmy udělali je to, že po prvním filmu jsme naplno nevyužili potenciál vztahu mezi [Profesorem X a Magnetem, což bylo pilířem prvního filmu."

Je pravda, že v případě komiksů X-Men a předchozích filmů, byl přátelsko/nepřátelský vztah těchto dvou postav jedním z důležitých aspektů, takže je tahle výtka pochopitelná.

Zdroj GQ, Marvel Studios (úvodní fotografie)



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat