Byla mi nabídnuta role Jamese Bonda, potvrdil Hugh Jackman

 


Očividně ji nepřijal.

Aktuálně se spekuluje o tom, kdo nahradí Daniela Craiga v roli Jamese Bonda. A pokud jde o tuhle ikonickou postavu, v minulosti se mluvilo například o tom, že by se jí klidně mohl stát i Hugh Jackman, byť tohle jméno mohlo být pro některé lidi překvapením. 

Jak se ukázalo, skutečně tu byla reálná šance, aby se jím australský rodák stal. To, že byl osloven potvrdil sám Hugh. Nespecifikoval, kdy konkrétně mu byla role nabídnuta, ale dá se tušit, že to bylo pro film Casino Royale (2006):

"Musel jsem se na to podívat způsobem, 'Pokud bych dělal tohle a Wolverina, neměl bych prostor dělat cokoliv jiného.' Je pro mě jednoznačně zajímavější ztvárňovat postavy, které se vymykají zvyklostem."

Nakonec se tedy rozhodl pro Wolverina a další projekty, které nebyly tak výrazným závazkem jako Bond. A asi je to dobře, jako Wolverine byl skvělý a Craig, bez ohledu na počáteční brblání lidí, se také ukázal být vynikající volbou. 

Otázkou je, kdo se stane jeho nástupcem, někteří by rádi Henryho Cavill, ale zatím můžeme jen hádat, pro koho se společnost MGM rozhodne. Mluví se pouze o tom, že by ideálně herce, který je třicátníkem, ne někoho staršího.

Zdroj: The Playlist, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat