Podobně jako Hulka nemá Marvel plně pod kontrolou další velmi oblíbenou postavu


Ne, není řeč o Spider-Manovi. 

Marvel pomalu ale jistě získává zpět filmová práva na většinu svých postav. Před nějakou dobou například mateřská společnost Marvelu Disney koupila firmu Fox a s ní práva například na X-Meny, Deadpoola nebo Fantastickou čtyřku, ale pořád je tu několik výrazných postav, které nemá Marvel plně pod kontrolou. 

Je to například Spider-Man, kdy práva na něj patří Sony, ale tentokrát je řeč o jiných jedincích, o které se Marvel musí dělat s Universalem. 

Většina z vás asi ví, že je to Hulk (Mark Ruffalo), ale možná vás překvapí, že dalším je Namor (Tenoch Huerta). A to, že práva spoluvlastní Universal s sebou přináší pro Marvel určitá nepraktická omezení. Například, pokud se mají zmíněná dvojice objevit v některé marvelovském projektu, musí se na tom Marvel domluvit s Universalem a je jasné, že to něco stojí. Kromě toho, co se týče sólovek, těžko si představit, že by Universal nechal plnou kontrolu Marvelu. 

Ale dá se tušit, že Marvel bude chtít získat práva, co nejrychleji zpět s ohledem na popularitu Hulka i Namora, ostatně v případě Hulka se mluví o tom, že by se měl v následujících letech naplno vrátit k Marvelu a protože Namor se díky filmu Black Panther: Wakanda nechť žije (2022) stal velkým oblíbencem diváků, je očekávatelné, že Marvel bude chtít, aby i on byl kompletně pod jeho kontrolou. Není ale jasné, zda se to povede vyjednat, můžeme jen doufat.

Zdroj: The Wrap, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat