Uvažovalo se někdy o digitálním "vzkříšení" T'Chally? A jak je na tom Spider-Man 4

 


Komiksové střípky.

V roce 2020 bohužel zemřel herec Chadwick Boseman a nebylo tak jasné, co bude dál s postavou T'Chally/Black Panthera, která se stala nedílnou součástí Marvelovského filmového universa. Následně se Marvel vyjádřil jasně, nehodlá roli T'Chally přeobsadit, ani ho nebude digitálně "oživovat" jako to například udělali tvůrci Rychle a zběsile u postavy Briana, jejíž představitel Paul Walker zemřel při nehodě. 

Ale opravdu o něčem takovém nikdy tvůrci nepřemýšleli? Na to odpověděl spoluscenárista Black Panther: Wakanda nechť žije (2022Joe Robert Cole:

"Nevybavuji si o tom žádný rozhovor. Ne. Nemyslím si, že jsme někdy... Nedomnívám se, že si někdo z nás myslel, že by to bylo vhodné."

Někteří diváci byli nespokojení právě kvůli tomu, že k tomu nedošlo, ale věřím, že většina fandů souhlasí s tím, že by to byl dobrý krok.

Jak je na tom další Spider-Man?

Víme, že Sony a Marvel chtějí spolupracovat na dalších filmech Spider-Man a mluví se o nové trilogii. Ale pravdou je, že zatím nebyla oficiálně oznámen ani čtvrtý film, byť se s ním počítá jako s jistotou a to podpořila i informace o tom, že podle některých zdrojů je preprodukce v plném proudu, což by mohlo znamenat nejen to, že bude film společností Sony brzy potvrzen, ale také to, že se blíží první klapka. 

Zdroj: Rolling Stones, The Cosmic Circus, Marvel Studios/Disney (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat