James Gunn prozradil, jestli je Collector naživu. A společná fotografie dvou nejoblíbenějších psů z MCU


 Komiksové střípky.

Osud Collectora (Benecio Del Toro) byl zatím nejistý. Víme, že jeho základnu Kdovíkde napadl Thanos (Josh Brolin) a skončila v plamanech, ale jestli přežil Collector, to nám zatím marvelovské projekty neukázaly. Ovšem, nyní to naznačil tvůrce Strážců Galaxie James Gunn:

"Popravdě pracuji hodně na mytologii, která bude důležitá v případě [Strážců Galaxie] Vol. 3. To, že máme psa Cosma (Maria Bakalova), skutečnost, že mají tuhle neuvěřitelnou loď nazvanou Bowie, která má výšku čtyř pater... Koupili Kdovíkde od Collectora a je to nyní jejich základna - tyhle věci jsou důležité pro Vol. 3."

Je tedy očividné, že Collector mrtev není. A doufejme, že se v budoucnu objeví společně s Grandmasterem (Jeff Goldblum), protože v komiksu je spojuje bohatá historie.

A když už je řeč o Cosmovi, tedy novém psím členovi Strážců Galaxie s telepatickými schopnostmi a ochráncem Kdovíkde, právě ten, respektive jeho představitel se objevil na společné fotografie s dalším zvířecím oblíbencem z Marvelovského filmového universa Luckym ze seriálu Hawkeye. Jen pro informaci, reálná jména těchto chlupáčů jsou Slate a Jolt.


Zdroj: Entertainment Tonight, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat