James Gunn vysvětlil odlišný vzhled Groota ve vánočním speciálu a co říká na to, že někteří lidé volají po snížení jeho platu, protože pomáhá Marvelu

Nový spolušéf DC se ozval.

Premiéra vánočního speciálu Strážců Galaxie je za námi a jde o příjemnou a emotivní podívanou. Jak je ale u marvelovských projektů zvykem, vyvolala i určité diskuse, například některé zaujal vzhled Groota (Vin Diesel), který je mohutnější a stručně řečeno výrazně odlišný od původního Groota.

Kromě toho měli někteří dojem, že není vytvořen s pomocí speciálních efektů, ale jde o kostým. Není, Groot vznikl kompletně s pomocí grafiků. A co se týče jeho vizáže, o ní se rozpovídal tvůrce Strážců Galaxie James Gunn:

"No, YA Groot nebo Swoll Groot, jak mu říkáme, začíná být dospělejší zvenku i uvnitř. Jak můžete vidět, má odlišnou podsaditější fyziologii (a expresivnější osobnost) než měl jeho tatínek."

Tvůrci tedy chtěli ukázat, že nový Groot je jiný, než ten, kterého si pamatujeme a to se jim bezesporu povedlo.

James promluvil o jiné věci. Jak asi víte, pro Marvel dodělá ještě Strážci Galaxie Vol. 3 (premiéra 4. 5. 2023) a pak se naplno stane spolušéfem DC Studios společně s Petera Safranem. Funkce se ujal ale už v listopadu s tím, že dělí svůj čas mezi DC projekty a propagaci vánočního speciálu Strážců Galaxie a to mu někteří lidé vyčítají, nelíbí se jim, že pomáhá Marvelu. Co říká James na výzvy, ať přijde o část platu a podobné nápady?

"Žádné obavy, David si je vědom mých předchozích závazků."

Řeč je o Davidu Zaslavovi, hlavě Warner Bros. Discovery a Gunn má pravdu, Zaslav věděl o tom, že musí ještě nějakou chvíli pracovat pro Marvel a očividně mu to nevadilo. A kromě toho, kdyby James kašlal na propagaci Strážců Galaxie, určitě by pro změnu peskovali fandové Marvelu.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat