Ant-Man 3: Padouch z filmu bude něčím, co jsme ještě neviděli a to i ve srovnání s Thanosem, slibuje režisér


 Kang není žádné béčko.

Kang (Jonathan Majors), respektive jeho varianta, se nám už představil v seriálu Loki, ale v plné síle se tento časem cestující padouch ukáže až ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023). A to, že půjde o zloducha, se kterým je nutné počítat, slibuje i režisér Peyton Reed:

"Odstartujeme pátou fázi ve velkém velkém stylu. Je to zatím to největší dobrodružství, na které se Ant-Man a Wasp vydali. Vydáme se na zvláštní místa a setkáme se záporákem, který je odlišný od toho, co jsme zatím zažili a to včetně Thanose. Myslím, že 'Ten, kdo zůstane' v Lokim se velmi liší od Kanga v našem filmu. Jsou to varianty, ale také velmi odlišní lidé. Kang je někdo, kdo vládne času, ale hromadí svou energii. Je velmi velmi děsivou postavou, což [hrdinové filmu zjistí na vlastní kůži."

Thanos (Josh Brolin) byl velmi působivým padouchem a doufejme, že Kang převezme roli ústředního zlouna Marvelovského filmového universa se stejnou vervou. Dozvíme se to relativně brzy a mezitím si můžete pustit další upoutávku, která byla nabídnuta na brazilském Comic-Conu.

 

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat