Neviděl jsem to, je to továrna na peníze, prohlásil o seriálu Pán prstenů herec z filmové trilogie

Bernard Hill nemá zájem pustit se do sledování.

Poměrně často zaznívá názor, že seriál Pán prstenů: Prsteny moci by byl skvělou fantasy podívanou, pokud by nešlo o Pána prstenů. Někteří lidé mají jednoduše pocit, že projekt nemá s Pánem prstenů příliš společného. 

A pokud jde o herce Bernarda Hilla, který ve filmové trilogii Pán prstenů ztvárnil krále Théodena, ani ten se nezdá být zrovna fandou:

"Ne, nemám zájem [se na seriál podíva. Je to továrna na peníze a nemám zájem to sledovat nebo si v tom zahrát. Přeji jim hodně štěstí a podobně, ale není to vlastně skutečná věc. Myslím, že na to tlačili, když natočili Hobita. Hobit je tenká knížka. Odvedli dobrou práci, odvedli opravdu opravdu dobrou práci. Rozšířili to, lze to [ovšem natahovat jen do určité míry. A myslím, že to v Hobitovi zvládli, protože jsou v Hobitovi bezesporu některé dobré věci."

Pokud jde o seriál, Amazon se zavázal natočit pět řad (s tím, že náklady mají být údajně kolem jedné miliardy dolarů) a nutno poznamenat, že jako konzultant na seriálu pracuje Simon Tolkien, což je pravnuk J. R. R. Tolkiena. Ale ani tak Prstenům moci nemohou přijít někteří fandové na chuť. Nicméně, sledovat je dobrá a hodnocení novinářů také.

Zdroj: Metro, New Line Cinema (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat