Před otřesem v DC Universe se diskutovalo o další Justice League i Batmanovi s Michalem Keatonem. A ke zrušení Wonder Woman 3 zřejmě výrazně přispěla režisérka


 Plány byly. 

Ještě nedávno plno lidí věřilo a doufalo, že dojde k navázání na Snyderverse, ale jak to tak vypadá, opak je pravdou a nové vedení DC Studios ve složení Peter Safran a James Gunn chce začít s čistým štítem (což může být z určitého úhlu pohledu pochopitelné). 

Ovšem, než došlo k poměrně velkým změnám v DC Universe (více jsme psali tady), diskutovalo se o pokračování Justice League (2017) i novém filmu Batmana s Michaelem Keatonem

Původní vedení Michael De Luca a Pamela Abdy údajně zvažovali, že dají Justice League ve složení, které jsem už viděli, ještě jednu šanci, ale plány se změnily poté, co se dohledu na DC Universe ujal někdo jiný. 

Kromě toho byl reálný i další film Batman, ve kterém by se jako Netopýří muž vrátil Michael Keaton. Toho sice uvidíme jako Bruce Waynea/Batmana ve Flashovi (premiéra 22. 6.2023), ale ve zvažovaném filmu měl být hlavní postavou. 

Dokonce už začaly práce na scénáři, který měla na starosti Christina Hodson, ale s tím, že se směr DC Universe výrazně změnil se asi nedá počítat s tím, že se dočkáme. Oficiálně tedy film nebyl zrušen, ale on také nikdy nebyl oficiálně potvrzen a byli bychom hodně překvapeni, pokud by spatřil světlo světa. 

Co se týče filmu Wonder Woman 3, ten potvrzen byl, ale nedávno vyšlo najevo, že se ho nedočkáme. Ovšem, byť se zdálo, že důvodem je to, že Safron a Gunn chtějí výrazně změnit směr DC Universe, vinu na tom zřejmě nese i režisérka Patty Jenkins, která podle všeho bojovala už s původním vedení DC Studios, které nemělo chápat její vizi pro Wonder Woman 3 a byť dostala Jenkins šanci provést změny, tak to údajně nehodlala udělat a raději od projektu odešla. Je otázkou, která strana měla "pravdu". Přece jen, s ohledem na chladné přijetí druhé Wonder Woman bylo pochopitelné, že šéfové DC Studios měli určité obavy v případě pokračování. 

To stále může vzniknout, ale zatím to tak nevypadá a nedá se předpokládat, že i kdyby dostalo zelenou, vrátí se Jenkins.

Zdroj: THR, Hot Mic, The Wrap, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat