Gratulace Toma Hiddlestonea Chrisu Hemsworthovi. A Marvel získal režisérku Wednesday


 Komiksové střípky.

Thor (Chris Hemsworth) a Loki (Tom Hiddleston) mají v Marvelovském komiksovém universu komplikovaný ale blízký vztah. A rádi se očividně mají i Chris a Tom. Právě druhý zmíněný pogratuloval Chrisovi k získání ceny ACCTA Trailblazer Award (cena pro Australana, který svou prací inspiruje ostatní, pozn. redakce) velmi milým způsobem:

"Chrisi, gratuluji ti k ceně trailblazer. Naprosto neuvěřitelné. Opravdu si to zasloužíš. Můj bože, zvládl jsi toho tolik. Dokázal si toho tolik od doby, kdy jsme se v roce 2009 poznali. A od té doby mám problém, aby mě napadlo cokoliv, co jsi nedokázal. Dělá mě šťastným jen pomyslet na to, že jsi dostal tuhle cenu. Přeji ti vše nejlepší, posílám ti lásku a bylo by chybou, pokud bych nedodal, 'Za Asgard."

Je otázkou, jestli Lokiho a Thora ještě uvidíme v aktuálním Marvelovském filmovém universu bok po boku (Multivesmír by to umožnil), ale v reálu se určitě oba herci znovu potkají. 

Marvel získal tvůrkyni Wednesday

V současné chvíli na Netflixu boduje seriál Wednesday a na dvě epizody dohlédla režisérka Gandja Monteiro (kromě toho se podílela i na Zaklínači). Právě o ni projevil zájem Marvel a to kvůli seriálu Agatha: Coven of Chaos. Podle všeho došlo k dohodě, ale není jasné, kolik dílů natočí. 

Produkce by měla odstartovat na začátku roku 2023, datum premiéry ale zatím stanoveno nebylo.

Zdroj: Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat