Přiznej se, že bereš steroidy, vzkazuje známý podcaster představiteli Black Adama


 Joe Rogan opět provokuje. 

Dwayne "The Rock" Johnson patří k fyzicky nejzdatnějším hollywoodským celebritám a to automaticky vede k tomu, že se šušká o používání steroidů. Ostatně, sám Dwayne přiznal, že když mu bylo 18, nebo 19, s kamarády anabolika zkusil.

Ovšem, pokud se nemýlíme, tak se, jestliže jde o jeho aktuální formu, nezmínil, že by steroidy používal. Jenže v poslední době je na fitness influencery a další osobnosti vyvíjen čím dál větší tlak, aby se přiznali, pokud se k něčemu podobného uchylují a nemátli lidi, kteří uvěřili, že podobné vizáže se dá dosáhnout takzvaně čistě.

A jeden z nejúspěšnějších podcasterů Joe Rogan se rozhodl, že ve svém pořadu zaměří pozornost i na Rocka a prohlásil:

"Rock by se měl nyní přiznat. Měl by udělat video v reakci na Liver Kinga (kulturista, který původně tvrdil, že steroidy nepoužívá, ale ukázalo se, že nemluví pravdu, pozn. redakce). Potřebuji s vámi mluvit, protože Rock lže. Není k*rva šance, že je čistý. Žádná šance. Podívejte, jak je v 50 mohutný... Je masivní a vypadá výrazně jinak, než když mu bylo třicet."

Je to kontroverzní téma. Na jednu stranu je asi volbou každého, zda se přizná, nebo ne, na tu druhou, jestliže někdo bere steroidy a tvrdí, že ne, pak mnohé lidi mate a oni mají často psychické problém z toho, že se jim nedaří tvrdou dřinou a striktní dietou dosáhnout podobného vzhledu jako v případě jejich idolů. A pokud jde o Rocka, dokud sám nepřizná, že bere steroidy, můžeme jen spekulovat, zda to dělá či ne.

Zdroj: PageSix, Paramount Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat