Ant-Man 3: Fandové se bojí, že Ant-Man ve filmu zemře, ale zdá se, že zbytečně


 Nevypadá to tak. 

Ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantiumania (premiéra 16. 2. 2023) se hrdinové utkají s velmi mocným a nebezpečným padouchem Kangem (Jonathan Majors) a logicky tak existují velké obavy o jejich osud, speciálně pak o Scotta Langa/Ant-Mana (Paul Rudd).

SOUVISEJÍCÍ: KTERÉ HRDINY UVIDÍME V PÁTÝCH AVENGERS

Důvodem je to, že jeden z trailerů zdůraznil nejlepší momenty tohoto superhrdiny, což některé vedlo k přesvědčení, že jde "rozlučkovou" ukázku. 

Zřejmě jsou ale obavy zbytečné, protože se objevila reportáž, která je věnovaná stovce mocných žen ze showbyznysu a v článku je zmiňována také právnička Deborah Klein. Ta zastupuje několik marvelovských hvězd včetně Rudda a v textu, který se jí týká je uvedeno:

"Mezi známé klient Klein patří i Samuel L. Jackson, který pokračuje ve spolupráci s Marvelem na Secret Invasion a The Marvels, stejně tak jako Paul Rudd bude dál pracovat na Ant-Manovi a Avengers."

Zdá se tedy, že Scott přežije minimálně do dalšího filmu Avengers, což bude The Kang Dynasty (premiéra 1. 5. 2025). Je tu tedy ještě možnost, že zemře ve třetím Ant-Manovi a objeví se jeho varianta z jiného universa Multivesmíru, ale nezní úplně pravděpodobně. 

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat