Film na motivy kultovní komiksové zápletky Crisis on Infinite Earths, ve kterém se vrátí Cavill, i to bylo v plánu před zemětřesením v DC

 


Ani toho se zřejmě jen tak nedočkáme. 

V posledních dnech se téměř nemluví o ničem jiném, než o obrovských změnách v DC Universe. Vychází například najevo to, že se chystalo několik potencionálně velmi zajímavých projektů a jedním z nich měla být i adaptace komiksové zápletky Crisis on Infinite Earths.

SOUVISEJÍCÍ: DC PRÝ PLÁNOVALO DALŠÍ DÍL JUSTICE LEAGUE

Jde o komiks z roku 1985, kdy padouch Anti-Monitor začal devastovat jednu zemi za druhou (později se do dění připletl i zloduch Brainiac). Hrdinové a záporáci se pak pod vedením Spectre spojili, aby zabránili zkáze Multivesmíru. 

Podle dostupných informací měla situace vypadat tak, že by jednotlivé projekty z DC pomalu připravovaly půdu pro velkolepý film inspirovaný právě Crisis on Infinite Earths s tím, že původní šéf DC Films Walter Hamada prosazoval to, že by se ve filmu vrátil Henry Cavill jako Superman. 

Ovšem, poté, co došlo k otřesům v DC Universe byly prý zrušeny plány i na tenhle projekt, nicméně je velmi pravděpodobné, že v budoucnosti (zřejmě ale vzdálenější) se adaptace dočkáme, jde o jeden z nejoblíbenějších komiksů od DC. 

A zatím si ho můžete připomenout například díky seriálovému světu Arrowverse, kde k (velmi volné) adaptaci Crisis on Infinite Earths došlo.

Zdroj: THR, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat