Malá mořská víla: Tohle brblaly nepotěší, testovací projekce nové disneyovky prý dopadly skvěle


Jde prý o vynikající remake. 

Když vyšlo najevo, že si v hraném remaku disneyovky Malá mořská víla z roku 1989 zahraje hlavní roli Ariel zpěvačka tmavé barvy pleti Halle Bailey, samozřejmě to spustilo brblání o woke přístupu a bohužel se objevila i spousta rasisticky orientovaných komentářů. 

Někteří se snažili argumentovat tím, že přece není možné, aby podmořská bytost měla tmavou barvu pleti, když se nepohybuje na slunci, ale asi je na místě připomenout, že Ariel je fiktivní postava.

Nicméně, je jasné, že někteří lidé nepřejí filmu úspěch, aby se mohli vysmívat ve stylu fráze "Get Woke, Go Broke" a zatím není jasné, kolik projekt vydělá, ale pokud jde o kvalitu, pak to vypadá dobře. 

Minimálně podle testovacích projekcí. Právě z nich pocházejí zprávy, které tvrdí, že se divákům film velmi velmi líbil s tím, že ne všechny písně zaujaly, ale pokud jde o obsazení, pak si lidé nemohou vynachválit právě Halle Bailey, ale také Melissu McCarthy jako záporáckou kouzelnici Ursulu. 

Dokonce se ozývají i tvrzení, že jde o jeden z nejlepších disneyovských remaků vůbec. Nutno ale upozornit, že Malá mořská víla ještě není dodělána, během testovacích promítání byla nabídnuta hrubá verze, je tu tak šance, že se film ještě zlepší, nebo naopak zkazí. Jaká možnost platí, to zjistíme během premiéry 25. 5. 2023.

Zdroj: TheDirect, Disney (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat