Zemětřesení v DC: Wonder Woman 3 nebude. Muž z oceli 2 prý také ne. A Jason Momoa zřejmě končí s rolí Aquamana


To je velká divočina.

Warner Bros. Discovery je proslulé tím, že umí pořádně zamíchat situací v případě DC projektů a vypadá to, že k tomu dochází znovu. Vyšlo totiž najevo, že společnost dala stopku plánovanému třetímu dílu Wonder Woman

To asi není velkým překvapením s ohledem na velmi rozporuplné přijetí druhého filmu a na to, že Warner Bros. Discovery hodlá šetřit. Wonder Woman je sice jednou z nejvýraznějších postav z DC Universe, ale poté, jak dopadly filmu Justice League (2017) a zmíněná druhá Wonder Woman nebyla nebyla její pozice jistá, což se nyní potvrdilo.

Ovšem, není jedinou členkou Justice League, se kterou to nevypadá úplně nejlépe. Mluví se o tom, že by roli Aquamana mohl dát sbohem Jason Momoa. Vypadá to, že po filmu Aquman and the Lost Kingdom (premiéra 28. 12. 2023) by se herec mohl s funkcí vládce Atlantidy rozloučit, ale současně se spekuluje o tom, že by Jason mohl být dál součástí DC Universe, ovšem v úplně jiné roli (pravděpodobně se jeví Lobo).

Aktuálně se zdá, že se Warner Bros. Discovery snaží odpoutat od herců z takzvaného Snyderverse, protože údajně mělo být odstraněno cameo Bena Affecka jako Batmana z Flashe (premiéra 22. 6. 2023) a možná i Henryho Cavilla ze druhého Aquamana (prý ale natočil cameo pro Flashe a to bychom vidět mohli).

A aby toho nebylo málo, objevují se zprávy, že stokrát omílaný druhý Muž z oceli nevypadá úplně nadějně. Jak bylo naznačeno výše, nové vedení DC Universe zřejmě chce přeobsadit minimálně některé členy Justice League a to se pravděpodobně týká i Supermana, tím pádem by samozřejmě nevznikl druhý Muž z oceli, ale případně odlišný sólový film Supermana, který by měl nového představitele.

Dané zprávy jsou šokující, protože není tajemstvím, že šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav je fandou práce Zacka Snydera. Na druhou stranu, DC Universe má nové vedení (James Gunn a Peter Safran), které má podle všeho v podstatě volné ruce a pokud je pravda to, co tvrdí server THR, pak se zdá, že to chce začít s čistým štítem. 

Je to pro fandy bolestné, ale možná je to krok, který je potřeba. To ale ukáže až čas. Jinak ale jedna dobrá zpráva pro fandy Black Adama (2022), podle všeho se pracuje na spin-offu, kde bude hlavní postavou Hawkman (Aldis Hodge). Ale rozhodně to není vytesáno do kamene s ohledem na to, že očividně v DC není nic jisté a také to, že Black Adam bude zřejmě výrazně prodělečný.

Zdroj: DC Films/Warner Bros. Discovery

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat