Hemsworth mužskou hvězdou roku, Olsen ženskou hvězdou roku, druhý Strange filmem roku. A proč budou The Marvel velmi důležití pro MCU?


 Komiksové střípky.

People's Choice Awards jsou cenami, o kterých nerozhoduje klasická porota, ale hlasování lidí a ti vyjádřili svou podporu Marvelu. Nejlepším filmem roku 2022 byl zvolen Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství. Chris Hemsworth se stal nejoblíbenější mužskou hvězdou roku, Elizabeth Olsen pak nejlepší ženskou hvězdou a nejlepší akční hrdinkou (byť za záporáckou roli ve druhém Strangeovi). Kompletní výsledky jsou k nahlédnutí tady.

Další informace se týká The Marvels (premiéra 27. 7. 2023). Jednou z hlavních postav bude Khamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) a jak víte ze seriálu Ms. Marvel, má odlišné schopnosti od své komiksové předlohy. A zdá se, že ve filmu bude disponovat dalším talentem s potencionálně velkými důsledky pro Marvelovské filmové universum. 

Podle nových informací bude mít totiž schopnost přitáhnout nejen předměty, ale i postavy z jiných dimenzí. Nevíme jistě, jaký vliv to bude mít na MCU, ale s ohledem na stoupající důležitost Multivesmíru to jistě sehraje velkou roli.

Zdroj: Heavy Spoilers, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat