Vyhoďte Jamese Gunna, žádají po otřesech v DC fandové Snydera. Děláme to kvůli příběhu a postavám, upozorňuje Gunn


 Situace je velmi intenzivní.

Nedávnose objevily informace o tom, že se v DC Universe chystají velké změny. Například došlo ke zrušení Wonder Woman 3, zřejmě i druhého Muže z oceli a Jason Momoa by dál nemusel hrát Aquamana (ale možná ztvární Loba). To samozřejmě způsobilo velký poprask, speciálně pak s ohledem na to, že nové vedení DC Studios v čele s Jamesem Gunnem a Peterem Safranem se patrně hodlá odpoutat od takzvaného Snyderverse. 

SOUVISEJÍCÍ: DC UNIVERSE ZAŽÍVÁ NEVÍDANÉ OTŘESY

A jak víme, fanoušky Zacka Snydera umějí být rázní, což dokázali znovu. Na Twitteru totiž začaly trendovat hashtagy jako vyhoďte Jamese Gunna a přiveďte zpět Zacka Snydera, kterého někteří považují za jediného člověka, který DC Universe dokáže zachránit. Co se týče Gunna, tak ten se rozhodl k dané situaci kolem DC Universe (DCU) vyjádřit:

"Takže, pokud jde o reportáž ze včerejšího dne od The Hollywood Reporter, něco z toho je pravda, něco je částečně pravda, něco není pravda & něco ještě rozhodnuto nebylo, ať už to je, nebo není pravda. Přestože byl první měsíc u DC byl plodný, vybudovat následujících deset let příběhu zabere nějaký čas & my jsme stále na začátku. Peter & já jsme se rozhodli zaštítit DC Studios s vědomím toho, že přicházíme do prostředí s určitou značkou, jak pokud jde o vyprávění příběhů & publikum, tak s tím, že tu bude nevyhnutelná určitá přechodná doba s tím, že se přesunujeme k vyprávění uceleného příběhu napříč filmy, televizí, animovanými projekty a hrami. Ale nakonec byly negativa tohoto přechodného období vyvážena kreativními možnostmi a příležitostí navázat na to, co v DC zatím fungovalo & pomoci napravit to, co nefungovalo. Víme, že každý náš krok neudělá všechny šťastnými, ale můžeme vám slíbit, že vše, co děláme je ve službě PŘÍBĚHU & ve službě DC POSTAVÁM, které milujeme a to celý náš život. Pokud jde o další odpovědi o budoucnosti DCU, musím vás bohužel požádat, abyste počkali. Poskytujeme těmto postavám & příběhům čas & pozornost, kterou si zaslouží & my sami máme spoustu otázek, na které se ptát & odpovědět."

Dá se pochybovat o tom, že tohle vysvětlení fandy Snydera uspokojí. Ale pokud bychom byli objektivní, ani pod jeho dohledem to nefungovalo úplně ideálně a asi by stálo za to dát Safranovi a Gunnovi čas, aby ukázali, co umějí.

Zdroj: The Direct (I, II), DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat