Marvel prý chystá sólovku supemocného Sentryho. A Spider-Man 4 bude, ale kdy, to je ve hvězdách

 


Komiksové střípky.

Marvel se úplně nevyhýbá tomu, aby dával vlastní projekty padouchům, záporákům a antihrdinům, ale není to vysloveně časté. Nicméně, v budoucnu se dočkáme například týmovky Thunderbolts (premiéra 25. 7. 2024), kdy budou ústředními postavami ne úplně kladné postavy a nově vyšlo najevo, že by sólovku mohl dostat i Sentry. 

SOUVISEJÍCÍ: CHTĚL JSEM NEJMENŠÍ AVENGERY POSTAVIT PROTI NEJMOCNĚJŠÍMU PADOUCHOVI, NECHAL SE SLYŠET REŽISÉŘ ANT-MANA

Ostatně, spekuluje se o tom, že Sentry bude protivníkem ústředního týmu v Thunderbolts a pokud jsou nové informace správné, následně by mohl dostat sólovku. 

Jen pro informaci, Sentry byl superhrdinou, který bojoval po boku týmů jako Avengers, ale poté v něm byla probuzena temná stránka známá jako Void a stal se z něj velmi nebezpečný padouch, který je schopen ohrozit celé lidstvo. 

Sentry/Void mají extrémně velké množství schopností a není příliš těch, kteří by dokázali čelit jim tváří v tvář. Jde tedy o velmi nadějnou entitu a bylo by fajn vidět ji v hrané podobě. 

Spider-Man 4 bude, ale kdy?

S ohledem na úspěch prvních tří filmů Spider-Man není překvapením, že budou další. Čtyřka se zdá jako jasná věc, ale mluví se rovnou o dalších třech filmech. Ovšem, není jasné ani to, kdy se čtvrtého dočkáme a odpověď nemá ani šéf Sony Tom Rothman:

"To se můžete vsadit [že bude čtvrtý film]. Kdy ho můžete očekávat, to nevím. Vše má mít svůj správný čas."

Zatím tedy není jasné, kdy se Peter Parker vrátí, ale s ohledem na finanční potenciál téhle postavy to určitě nebude trvat příliš dlouho.

Zdroj: Daniel Ritchman, THR, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat