Chtěl jsem nejslabší Avengery postavit proti nejmocnějšímu padouchovi, prozradil režisér Ant-Mana 3. A obrázky neviděného padoucha ze druhého Strange

 


Komiksové střípky.

Filmová série Ant-Man je bezesporu zábavná, ale ve srovnání s některými kolegy od Marvelu byla zatím vcelku skromná. To se ale v případě filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023) změní, protože se hrdinové postaví proti mocnému padouchovi Kangovi (Jonathan Majors) a právě o tom se rozpovídal režisér Peyton Reed:

SOUVISEJÍCÍ: IRON MAN SE STAL SOUČÁSTÍ FILMOVÉHO DĚDICTVÍ

"Během konverzace s Kevinem Feigem (kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) a Marvelem jsem řekl něco jako, že chci ve filmu Ant-Mana a Wasp postavit proti opravdu důstojnému padouchovi a tak děláme Kanga the Conquerora. V komiksech vládne času a je to cestoval v čase. Jeho situace je v tomto filmu trochu odlišná, což vám ale neprozradím, ovšem zatímco my žijeme lineární životy od dětství do smrti, Kang tímto způsobem neexistuje. Přijde mi zajímavé postavit nejmenší a podle názoru některých lidí možná nejméně mocné Avengery proti nejmocnější síle v Multivesmíru."

To rozhodně zajímavě zní a snad to bude tak zábavné, jak to podle trailerů vypadá.

Vrátíme se k jiné marvelovce a to Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022). Právě v ní se jako padouch mohl objevit Nightmare. O jeho přítomnosti se spekulovalo, ale nakonec jsme ho neviděli. Ovšem, marvelovský umělec Soren Bendt zveřejnil kresby, které dokazují, že se o přítomnosti daného zloducha uvažovalo. Obrázky jsou k dispozici na tomto odkazu.

Zdroj: EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat