Fantastická čtyřka bude věnovat hodně pozornosti Silver Surferovi a kdo je favoritkou na Invisible Woman? A Gal Gadot prý byla vystřižena z Flashe (nebo možná ne)

 Komiksové střípky.

Snyderverse končí, to už je jasné a to i z toho, že se DC Studios pomalu, ale jistě zbavují odkazů na tento svět i z budoucích projektů. Podle všeho tak nakonec ve filmu Flash (premiéra 15. 6. 2023) neuvidíme cameo Henryho Cavilla jako Supermana. A nebude tím pádem překvapením ani to, že se zřejmě nedočkáme Gal Gadot jako Wonder Woman. 

SOUVISEJÍCÍ: VE ČTVRTÉM THOROVI SE MĚL OBJEVIT GALACTUS

I když, jisté to úplně není, protože zatímco server THR věří, že její cameo bylo vystřiženo, jiné zdroje tvrdí, že ve filmu zůstane. I když by to bylo překvapením poté, co byla zrušena Wonder Woman 3. Na finální odpověď si ale budeme muset počkat, dokud ji nepotvrdí Warner Bros. Discovery nebo do premiéry.

Je tohle Susan Storm?

Do třetice všeho dobré. Jak asi víte, vzniká třetí hraná verze Fantastické čtyřky, ale tentokrát plně pod kontrolou Marvelu. A podle nových informací (ze strany Marvelu zatím nepotvrzených) se bude velká část projektu odehrávat ve vesmíru a slušné množství pozornosti bude věnováno Silver Surferovi. Kromě toho je podle všeho hlavní volbou Marvelu pro roli Susan Storm/Invinsible Woman Eiza González. Zatím není ruka v rukávu, ale Marvel by za to byl rád.

Premiéra je naplánována na 13. 2. 2025.

Zdroj: MyTimeToShine, DC Studios/Warner Bros. Discovery


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat