Obrázky Galactuse, který se měl objevit ve Thorovi 4. Je tohle nové DC logo? A co říká Rock na tvrzení, že je ve sporu s DC

Komiksové střípky.

Galactus je jedním z výrazných padouchů, u nichž se čeká na jejich představení v Marvelovském filmovém universu. A mohlo k tomu dojít ve filmu Thor: Láska jako hrom (2022). To ukazují artworky od marvelovského umělce Anthonyho Winna, které pro film vytvořil. Můžete si je prohlédnout na tomto odkazu.

SOUVISEJÍCÍ: DWAYNE JOHNSON PRÝ ODMÍTL CAMEO VE DRUHÉM SHAZAMOVI

Jak už asi víte, DC Universe začne s čistým štítem a dá se tak předpokládat, že se dočkáme i nového loga. A to možná odhalil scenárista Patrick Schumacker, který zveřejnil svou fotku s figurkou Batmana, ale některé lidi zaujala jeho mikina, která zřejmě ukazuje nové logo DC Studios.

A nakonec ještě něco ke zmatené situaci kolem Dwaynea Johnsona a jeho vztahu k DC. Není tajemstvím, že se herec snažil výrazně ovlivňovat jeho chod, ale nyní je jasné, že se DC Universe vydá novým směrem a objevily se spekulace, že to se Dwayneovi nelíbí a nemá zrovna dobré vztahy s novým vedením v čele s Peterem Safranem a Jamesem Gunnem a dokonce měl prý přestat sledovat různé sociální účty spojené s DC.

Johnson se ale ozval s tím, že to rozhodně není pravda, protože dané účty nikdy nesledoval. No, dá se tušit, že různí lidé se pokusí vypátrat, jestli tomu tak bylo, nebo ne. A jinak, odpovědi na to, jestli není zrovna fanda nového vedení DC jsme se aktuálně nedočkali.

Zdroj: Twitter, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat