Tvůrce Avatara se nebrání rebootování ikonické filmové série Terminátor


 Asi by to byla potřeba.

James Cameron není samozřejmě jen tvůrcem veleúspěšných filmů Avatar, ale má na kontě několik dalších ikonických projektů. Například odstartoval sérii Terminátor. Ovšem přiznejme si to, ta (nejen) v posledních letech neví kudy kam a dobrou zprávou je, že Cameron by se úplně nebránil tomu ji rebootovat:

SOUVISEJÍCÍ: NA KTERÉ FILMY ROKU 2023 SE DIVÁCI NEJVÍCE TĚŠÍ

"No, chci říct, že filmy Avatar jsou o životním prostředí. Nevěnuji se AI (umělá inteligence, pozn. redakce). Pokud bych udělal další film Terminátor a možná zkusil odstartovat sérii znovu, což se řeší, ale zatím není nic rozhodnuto, tak bych ji udělal více o AI s tím, že by skupina zlých robotů zešílela."

Rebootování se tedy řeší a bylo by fajn, kdyby se do něj pustil ten, kdo natočil první dva filmy, které jsou považovány za ty nejlepší ze série. Ale Cameron dodal, zatím není nic jisté, musíme tedy počkat na to, jak to dopadne. A upřímně, s ohledem na to, že se zřejmě bude pokračovat v natáčení dalších dílů Avatar, které jsou extrémně časově náročné, by bylo překvapením, pokud by si Cameron našel v diáři prostor i pro Terminátora.

Zdroj: Smartless Podcast, Tri-Star Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat