Zaklínač: Geralt Henryho Cavilla čeká odchod ve velkém stylu


 Prozradila to tvůrkyně seriálu.

Nedávno se objevila zpráva, že třetí řada Zaklínače bude poslední, kde Geralta ztvární Henry Cavill, kterého následně nahradí Liam Hemsworth. A podle tvůrkyně seriálu Lauren Schmidt se tvůrčí tým snaží, aby odchod Cavillova Geralta byl co nejvíce hrdinský. 

SOUVISEJÍCÍ: HENRY CAVILL KONČÍ JAKO SUPERMAN

"Geraltův velký obrat se věnuje vzdání se neutrality a tomu, že udělá cokoliv, aby se dostal k Ciri. A pro mě je to ten nejvíce hrdinský odchod, který můžeme mít, i když to nebylo psáno s tímto účelem (scénář nebyl připravován s vědomí toho, že Cavill odejde, pozn. redakce). Poté, co uvidíme Geralta ve čtvrté řadě, bude přemýšlet nad novým posláním. Je to trochu jiný Geralt, než kterého očekáváme. To je mimochodem slabé slovo."

Tvůrci to budou mít těžké, nejen, že druhá řada byla přijata poněkud rozpačitě, ale bez ohledu na to, že mnozí nejdříve fňukali, že ztvární Geralta Cavill, nakonec nemohou překousnout, že už ho dál hrát nebude. Filmaři se tedy budou muset hodně snažit, aby si získali srdce diváků, ale nebude to jednoduché, o tom není sporu. 

Třetí řada bude mít premiéru v průběhu příštího roku. Ještě předtím a to 25. 12. 2022 se objeví prequel Zaklínač: Krevní pouto.

Zdroj: EW, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat