Henry Cavill oficiálně končí jako Superman, přednost dostane mladší Muž z oceli


 Konec spekulací (a nadějí).

Henry Cavill skončil s rolí Zaklínače a objevil se ve filmu Black Adam (2022) jako Superman, logicky se tak předpokládalo, že se Cavill oficiálně vrátil do role kultovního DC hrdiny a spousta lidí věřila, že Muž z oceli 2 je nevyhnutelný. 

Pak se ale začalo mluvit o tom, že situace není tak jednoznačná, jak by se mohlo zdát a nebyla jasné, co bude dál. Nyní už se to ví a radost to fandům Cavilla asi neudělá. Nový spolušéf DC Studios James Gunn potvrdil to, čeho se mnozí báli. Henry dál nebude Supermanem:

SOUVISEJÍCÍ: OTŘESY V DC UNIVERSE, TŘETÍ WONDER WOMAN NEBUDE, MOMOA UŽ DÁL NEMUSÍ BÝT AQUAMANEM

"Peter (Peter Safran, další z prezidentů DC Studios, pozn. redakce) a já máme připravený plán DC, ze kterého jsme nesmírně nadšení. Budeme se moci podělit o některé vzrušující informace o našich prvních projektech na začátku příštího roku. V našem plánu je Superman. V prvotních fázích se náš příběh zaměří na dřívější fáze Supermanova života, tím pádem nebude tato postava ztvárněna Henrym Cavillem."

Nicméně Gunn dodal, že se s Cavillem sešli a jednají o jeho další budoucnosti u DC, je tak možné, že se objeví jako nová postava. 

A co k tomu dodal Henry Cavill?

"Měl jsem zrovna jednání s Jamesem Gunnem a Peterem Safranem a je to smutná zpráva pro všechny. Nakonec se jako Superman nevrátím. Poté, co mi bylo studiem v říjnu řečeno, abych oznámil svůj návrat jako Superman ještě předtím, než byli [Gunn a Safran] najati, tohle není jednoduchá zpráva, ale takový je život. Střídání stráží je něco, co se stává. Respektuji to. James a Peter budují universum. Přeji jim a všem zapojeným do tohoto nového universa hodně štěstí a ať je jim osud nakloněn."

Poté připomněl, že Superman tu pořád někde je a byť předá svou kápi, tak jeho ideály přetrvají. Mimochodem, pokud jde o hledání nového představitele, naším favoritem je David Corenswet. Kdo by se (kromě Cavilla) líbil vám?

Zdroj: Twitter, Instagram, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat