Navždy budeš Supermanem naší generace, kolegové Cavilla reagují na jeho konec v roli Supermana. Dál se chystá film s odlišným Supermanem a Affleck DC možná neopustí


Komiksové střípky.

Byť mnozí doufali, že se spekulace o konci Henryho Cavilla jako Supermana neukáží být pravdivými, došlo k tomu, potvrdil to sám herec i jeden z nových šéfů DC Studios James Gunn. A samozřejmě na to reagovali fanoušci (a často ne zrovna nadšeně), ale i kolegové Cavilla:

SOUVISEJÍCÍ: JE TO OFICIÁLNÍ, CAVILL DÁL NEBUDE SUPERMANEM

"Doufám, že tě zastihnu v jiném universu," vzkázal představitel Shazama Zachary Levi.

"Jsi a navždy budeš naším Supermanem a samozřejmě jsi mnohem více. Čekají tě skvělé věci," prohlásila producenta Black Adama (2022) Dany Garcia. Její bratr Hiram k tomu dodal: "Brácho, vždy budeš Supermanem naší generace. Navždy."

"Miluji tě, brácho," bys stručný představitel Aquamana Jason Momoa

"Navždy budeš nejlepší," myslí si Quintessa Swindell, která ztvárnila Cyclone ve zmíněném Black Adamovi. 

Ozval se ale i kolega od Marvelu a to Kumail Nanjiani (Kingo z Eternals): "Je mi to líto, ale jsem nadšen z toho, co na tebe čeká dál. Bylo skvělé se s tebou minule potkal."

Mimochodem, překvapivě vyšlo najevo, že se dál chystá film s odlišným Supermanem, na kterém pracuje Ta-Nehisi Coates. Aktuální stav je takový, že se dál připravuje scénář a zatím se nezdá, že by společnost DC Studios projekt hodlala zrušit. 

A nakonec ještě jedna zajímavost, není úplně jisté, co bude s Affleckovým Batmanem (informace o jeho cameo rolích v budoucích projektech se liší), ale i kdybychom ho v kostýmu Netopýřího muže dál nevídali, od DC možná úplně neodejde, podle všeho se minimálně dvakrát sešel s vedením DC a jednal o případné režii nespecifikovaných komiksovek.

Zdroj: Twitter, Instagram, Facebook, CBM, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat