Henry Cavill prý ze Zaklínače neodešel, byl vyhozen kvůli svému chování


 Možná situace není tak jednoznačná. Když bylo oznámeno, že Henry Cavill po třetí řadě odejde ze seriálu Zaklínač, obecně se věřilo, že je to hlavně jeho rozhodnutí, které pramení z toho, že údajně tvůrci série nechovali zrovna velkou úctu k předloze, což Cavillovi jako fandovi vadilo a kromě toho se počítalo s tím, že bude znovu hrát Supermana. 

To druhé se ukázalo jako chybná domněnka, ale je možné, že úplně jednoznačný nemusel být ani Cavillův dobrovolný odchod. Tvrdí to alespoň informace od Deuxmoi, kdy měl údajně herec být poměrně neomalený vůči některým kolegyním (nicméně nešlo o narážky sexuálního charakteru či něco podobného), choval se prý podobně člověku, který má vymytý mozek určitou ideologií (v tomto případě fanatickou oddaností k videohrám) a obcházel rozhodnutí tvůrkyně seriálu Lauren Schmidt.

Netflix prý tak začal mít dost toho, že je herec stojí peníze kvůli zdržování v případě natáčení a různým vyšetřováním personálního oddělení. Podle Deuxmoi byl herec osloven přímo Netflixem a požádán, aby změnil své chování, ale Henry zareagoval tak, že následně poslal všem scenáristům e-mail, který se Netflixu vůbec nelíbil a to byla poslední kapka.

Je nutné zmínit, že Deuxmoi přináší i bulvární informace, na druhou stranu nemalé množství jeho zpráv se ukázalo být pravdivými a už v minulosti se proslýchalo, že s Henrym není vždy spolupráce úplně snadná. Těžko tak říct, jak přesně to bylo, jediné, co je jisté je to, že Cavill už Zaklínačem dál nebude a fandům je asi ve finále jedno, jestli je to spíše vina Henryho, nebo tvůrců.

Zdroj: Twitter, Netflix (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat