Deadpool 3: Film se bude odehrávat před Loganem


 Prozradil to Hugh Jackman. 

Jednou z nejpříjemnějších filmových zpráv z posledních měsíců bylo odhalení toho, že se v Deadpoolovi 3 (premiéra 7. 11. 2024) objeví Hugh Jackman jako Wolverine. To ale vyvolalo určité otázky s ohledem na to, že ve výtečném filmu Logan: Wolverine (2017) hlavní hrdina zemřel. 

Hugh Jackman nejdříve mluvil o tom, že v Marvelovském filmovém universu mají mašinku na cestování v čase, která předejde tomu, aby byla zneuctěna dějová linka z Logana, ale nyní přidal další zajímavou informaci, která vzešla z jeho rozhovoru s Jamese Mangoldem, režisérem Logana, kdy se Jackman zajímal o to, jestli filmaři nevadí, že se vrátí jako Wolverine:

"Popravdě s tím byl v pohodě. Řekl jsem mu, že se to bude odehrávat před naším filmem, že to nezkazím tím, že se drápy vynoří z hrobu. Ulevilo se mu a naprosto to přijal. Myslel si, že je to dobrý nápad."

Jen pro připomenutí, Logan se odehrával v roce 2029, takže v nepříliš vzdálené budoucnosti a nyní je tedy jasné, že bude třetí Deadpool zasazen před toto období. 

Zdroj: The Empire Film Podcast, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat