Nebude to jako u Snydera, studio nám nebude zasahovat do práce, věří nový šéf DC James Gunn. A kdy budou oznámeny nové DC projekty,


 Snad se neplete.

Pokud jde o filmy od DC, tak se v minulosti řešilo to, že vedení společnosti Warner Bros. některým tvůrcům příliš "kecalo" do práce, což se často negativně odrazilo na výsledném produktu. Nyní má DC Studios nové vedení a to Jamese Gunna a Petera Safrana a právě první zmíněný věří, že se nemusejí bát toho, že jim Warner Bros. Discovery bude příliš dýchat na záda:

"Pozice [ve které jsme] je jiná, než v případě Zacka [Snydera] a další. Peter & já jsme hlavami DC Studios. Jediné vměšování bude od nás!"

Zdá se tedy, že Gunn a Saftran mají vše pod více méně pod plnou kontrolou, což je dobře, protože výsledek je plně v jejich kompetenci a nemohou případné nedotaženosti svalovat na někoho jiného. Uvidíme, jak se pánům bude dařit, ale doufejme, že dobře, DC Universe se potřebuje postavit na nohy. 

A to, jestli je tu naděje se dozvíme už během ledna. James Gunn totiž prozradil, že právě na začátku příštího roku bude oznámeno několik nových projektů, o kterých zatím nevíme. A to by mohlo napovědět, co můžeme od nového DC Universe očekávat. 

Zdroj: Mastadon, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat