Někdo klepe na dveře: Tvůrce Šestého smyslu je opět ve formě. Alespoň trailer na jeho nový film tak působí


 M. Night Shyamalan není ztracen.

M. Night Shyamalan patřil k ikonám mysteriózního žánru a to díky filmům jako Šestý smysl (1999) nebo Vyvolený (2000), ale postupem času se mu přestalo dařit a jeho projekty se obvykle nedočkaly zrovna pochval. 

Shyamalan to ale nevzdává a například jeho novinka Někdo klepe na dveře zatím vypadá velmi velmi velmi nadějně. Jde o adaptaci knihy The Cabin at the End of the World od Paula G. Tremblaye a námět zní poměrně jednoduše, ale intenzivně. Trojčlenná rodina se vydá na výlet do lesní chaty, ale jsou přepadeni čtveřicí lidí, kteří požadují, aby si zvolili, kdo z nich zemře, aby tím zabránili celosvětové apokalypse. 

Jde očividně o komorní podívanou (nicméně prokládanou několika velkolepými scénami), která bude stát na výkonech herců a intenzivní atmosféře a obojí v novém traileru funguje. Samozřejmě to nakonec nemusí vyjít, nebylo by to poprvé, kdy by upoutávky na Shyamalanovy projekty byly lepší než výsledný produkt, ale tentokrát jsme optimisté a přikláníme se názoru, že by tohle mohlo dopadnout skvěle.

Premiéra se odehraje 2. 3. 2023.


Zdroj: Universal Pictures (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat