Kang je mocný a hrozivý podobně jako Thanos, ale také se od něj velmi liší. A obrázky z nenatočeného Gambita


Komiksové střípky.

Novým velkým padouchem Marvelovského filmového universa bude Kang (Jonathan Majors) a samozřejmě je a bude srovnáván s Thanosem (Josh Brolin) a podle viceprezidenta vývoje a produkce Marvel Studios Stephena Broussarda se oba záporáci v něčem podobají, ale také liší:

"[Kang] je velmi mocný, velmi hrozivý, velmi silný a jeho přítomnost bude samozřejmě v příbězích patrná podobně jako v případě Thanose, nicméně bude se to vyvíjet odlišnými a pro nás neotřelými způsoby nežli u Thanose."

Je dobře, že se nepojede jako podle "kopíráku", ostatně i schopnosti a cíle Kanga a Thanose nejsou rozhodně stejné, ovšem zatím není jasné, co vlastně Kanga motivuje a ani to, co přesně umí. Jeho komiksová předloha má unikátní technologické vybavení a dokáže cestovat v čase, ale bylo naznačeno, že filmová verze se bude od té kreslené trochu lišit. Jak? To se dozvíme během premiéry filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania (premiéra 16. 2. 2023), kde bude mít Kang velmi důležitou roli.

Concept arty z Gambita

Ještě než společnost Fox zakoupil Disney se plánovala sólovka jednoho z výrazných členů týmu X-Men Gambita, kterého měl ztvárnit Channing Tatum. K natočení filmu ale nikdy nedošlo. Nyní se ale objevilo několik obrázků toho, co bylo v plánu. 

Kresby od umělce Anthonyho Winna si můžete prohlédnout na tomto odkazu.

Zdroj: Total Film, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat