Daredevil: Born Again nebude mládeži nepřístupný a nikdy ani být neměl. A jak údajně bude představeno adamantium v Marvelovském filmovém universu

 


Komiksové střípky.

Daredevil patří k temnějším marvelovským hrdinům a jeho seriál pro Netflix nebyl úplně optimistickou podívanou, což mnoho lidí ocenilo. A doufalo se, že ani reboot nazvaný Daredevil: Born Again pro streamovací službu Disney+, který bude mít tentokrát kompletně na starosti Marvel bez zásahu Netflixu nebude pro děti. Někteří dokonce spekulovali o tom, že by mohlo jít o mládeži nepřístupnou podívanou. 

Ale bohužel tomu tak nebude, ne podle experta na branži KC Walshe, který tvrdí, že nový Daredevil nebude mít přístupnost TV-MA (nevhodné pro diváky do 17 let) a nikdy to ani nebylo v plánu. 

Škoda, ale jak sám Walsh poznamenal: "A koho to k*rva zajímá, pokud to bude dobré," a má pravdu. 

Premiéra by měla proběhnout v první polovině roku 2024.

Bude odhalen původ adamantia?

V marvelovských komiksech patří adamantium k nejdůležitějším kovům, je jím například potažena kostra Wolverina, ale v Marvelovském filmovém universu zatím adamantium k vidění nebylo. Mluví se ale o tom, že se to změní a to konkrétně ve filmu Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024).

Podle nových informací sehraje ve filmu roli ostrov Tiamut (ano, místo tvořené tělem Celestiana z Eternals), kdy bude americká vláda přemýšlet, jak by mohla ostatky mimozemské entity využít, což povede k představení adamantia.

Zatím to nebylo ze strany Marvelu potvrzeno, ale zní to poměrně realisticky, byť tedy bude zvláštní řešit Celestiány zrovna ve zmíněné marvelovce s ohledem na to, že projekty Kapitána Ameriky působí obvykle méně "kosmicky". Na druhou stranu, nebude od věci projekty od Marvelu opět více propojit, což se ve čtvrté fází Marvelovského filmového universa podle některých neděje dostatečně.

Zdroj: Twitter (I, II), Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat