Dokážu, že jste se mýlili, představitel Iron Fista by chtěl dostat další šanci


 Finn Jones si myslí, že se v případě jeho Iron Fista lidé pletli. 

Pokud jde o marvelovské seriály pro Netflix, asi nejméně oblíbený byl Iron Fist, ve kterém se hlavní role ujal Finn Jones

Už jeho obsazení vyvolalo určitou nevoli, protože některým nepřipadal jako vhodný kandidát na roli Dannyho Randa/Iron Fista. Proslýchalo se také, že se herec příliš nesnažil fyzicky připravovat a natáčení s ním nebylo úplně snadné, tím pádem, když se začalo mluvit o tom, že Marvel přivede zpět některé postavy ze sérii pro Netflix od svého vlastního Marvelovského filmového universa, nepočítalo se s příliš s tím, že mezi nimi bude i Iron Fist, respektive ne v podání Finna. 

Herec ale doufá, že dostane šanci, aby ukázal, že se v něm lidé mýlili:

"Samozřejmě, že bych do toho šel! Byl bych vděčný za další šanci... Hluboce mi na něm záleží. Věřím v tuhle postavu, věřím, že je tu spousta práce, která může být udělána. Na outsiderech něco je. Miluji příběhy o outsiderech. Miluji možnost ukázat někomu, že se mýlil. A já chci všem těmto [pochybovačům] ukázat, že se mýlili. Vím, že na to mám a vím, že můžu poskytnout ztvárnění Dannyho Randa to, co fandové chtějí a vím, že je to možné."

Jak bylo řečeno, jeho návrat nevypadá úplně reálně, ale i kdyby k tomu nedošlo, Finn poznamenal, že je nadšen z toho, že Charlie Cox znovu ztvární Daredevila. 

A kdoví, třeba se v seriálu Daredevil: Born Again najde role i pro Finna, byť ne zrovna Iron Fist.

Zdroj: Geekscape, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat