Hlavního zloducha ve čtvrtém Captain America si zřejmě zahraje představitelka záporačky z X-Menů. A je seriál Green Lantern zrušen?


 Komiksové střípky.

Pracuje se na filmu Captain America: New World Order (premiéra 2. 5. 2024), ale o jeho příběhu toho příliš nevíme. Například ani to, kdo bude ústředním padouchem, byť se už nyní ví, že se objevují ne úplně kladné postavy jako Leader (Tim Blake Nelson), Thadeus Ross (Harrison Ford) nebo Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). Ovšem podle všeho ani jeden z nich nebude ústředním protivníkem superhrdinského týmu, toho by měla ztvárnit Jessica Chastain, která si střihla hlavního zloducha v X-Men: Dark Phoenix (2019). Není jasné, kdo by to konkrétně měl být, ale prý nepůjde o toho, koho čekáme. Nicméně prý uvidíme dohromady pět záporáků, kdy Jessica jedná o ústředním z nich. 

Jak to vypadá se seriálem Green Lantern?

DC Universe zažívá pod novým vedením Peterem Safranem a Jamese Gunnem výrazné změny a čeká ho určitá verze rebootu. Není tak jasné, jaký bude osud některých projektů, například visí otazník nad hraným seriálem Green Lantern pro streamovací službu HBO Max. Objevily se dokonce informace o tom, že byl projekt zrušen a právě na to zareagoval James Gunn jednoduchým: "Fake."

Zřejmě se tedy se seriálem dál počítá, ale kdy se ho dočkáme, to je zatím ve hvězdách.

Zdroj: MyTimeToShineHello, Twitter, Disney+/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat