Herci byli skvělí, ale DC filmy měly kolísavou kvalitu, někteří diváci jsou rádi, že DC Universe začne znovu


 Ne každý je na Gunna a Safrana naštván. 

James Gunn a Peter Safran se poté, co se stali novými šéfy DC Studios rozhodli k riskantnímu kroku, u kterého věděli, že naštve spoustu lidí - nebudou dál pokračovat ve Snydervese, ale začnou znovu a zkusí vybudovat DC svět na vlastních základech. 

Jak víme, fandové Snyderverse jim to dali sežrat, ale pokud se zaměříme na hodnocení jednotlivých projektů z tohoto universa, tak jejich kvalita byla mnohdy poměrně sporná a nekritický obdiv ke Snyderově práci rozhodně nesdílejí všichni, to je patrné i z mnoha komentářů, které se objevují na sociálních sítích. 

Zaznívá častý názor, že obsazení postav v DC filmech bylo vynikající, ale pokud jde o to, jak se povedly jednotlivé filmy, tak už to tak jednoznačné nebylo a potenciál jednotlivých postav využit nebyl. 

Lidé se shodují na tom, že odchod Henryho Cavilla z role Supermana je nepříjemný, na druhou stranu nemálo z diváků věří tomu, že DC potřebuje reboot s tím, že by se tohle universum mělo vydat jiným směrem s novými příběhy, herci a tvůrci. 

Někteří odkazují na komiksy a to, že někdy je nutné prostě udělat bolestivé rozhodnutí a začít jinak. Na druhou stranu, jiní lidé upozorňují na to, že je to stále to samé dokola, kdy jsem v minulosti už podobný krok v případě DC viděli a nedopadlo to zrovna tak, jak si mnozí představovali. 

Upozorněno bylo i na to, že to DC Universe bude mít těžké, protože odklon od Snyderverse rozdělil diváky na dva tábory a nebude snadné si získat ten, který je oddaný Zacku Snyderovi. 

Padla i otázka ve stylu toho, co se bude dít, pokud nové DC projekty neuspějí. Bude se znovu rebootovat, dokud to jednou nevyjde?

Určitě je pravda, že to nové vedení nebude mít snadné, ale není férové ho rovnou odsuzovat a nedat mu šanci. Ať pánové předvedou, co mají v plánu a co umějí a až poté je hodnoťme. Není tu zanedbatelná možnost, že mile překvapí.

Zdroj: The Direct, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat