Snyderverse úplně nefungovalo, dejte jim k*rva pokoj, brání představitel Shazama šéfy DC. A proč si podle něj vede Marvel lépe

Zachary Levi se upřímnosti nebojí. 

Noví šéfové DC Universe James Gunn a Peter Safran nechtějí zkoušet zachránit Snyderverse, ale hodlají začít s čistým štítem a to očekávatelně naštvalo Snyderovy fandy, kteří nemají problém to velmi drsně okomentovat v online vodách. Jiní se ale Safrana a Gunna zastávají a nabádají ostatní, aby jim dali šanci ukázat, co umějí. A mezi ty, kteří se vyslovili na jejich obranu je i představitel Shazama Zachary Levi:

SOUVISEJÍCÍ: KDY BUDE K VIDĚNÍ TRAILER NA FLASHE

"Takže řeknu to, abyste byli trpěliví a dali jim nějaký prostor a nějaký čas, aby to zkusili a opravdu vytvořili něco speciálního. A myslím si, že je to něco, co si DC zaslouží a něco, co Snyder zkusil udělat a lidi, nemyslím si, že se to nakonec povedlo. Oni nedělají rozhodnutí na základě toho, že někoho mají, nebo nemají rádi. Dělají rozhodnutí na základě toho, co je nejlepší pro Warner Bros., DC, celé studio a tuhe entitu a zkoušejí udělat šťastnými, co nejvíce fandů a diváků, kolik jen mohou. Není to jednoduchá pozice, dostali na starost spoustu věcí, které už byly velmi v rozporu. Takže lidi, dejte jim k*rva pokoj. Berte to s nadhledem. Proboha, jsou svátky. Prostě si užijte to, o čem svátky jsou, dejte jim čas, ať si užijí svátky a uvidíme, co se stane..."

Zachary se nebál vyslovit nevyslovitelné a to, že Snyderverse úplně nefungovalo a objektivně řečeno má pravdu, některé věci skřípaly. Herec se dokonce rozhodl vysvětlit, proč si myslí, že má Marvel navrch:

"Dosud vzniklo docela dost filmů, které udělaly některé lidi velmi šťastnými, DC filmy, které udělaly některé lidi velmi šťastnými, ale neoslovily větší publikum. Víte, Marvel byl v tomto ohledu velmi úspěšný, oslovit hromadu lidi, uspokojit hromadu lidí a potěšit je..."

Zachary Levi požádal diváky, aby dali novému vedení DC šanci a je to asi to nejlepší, co udělat. Rovnou nadávat a vyhrožovat tím, že člověk přestane sledovat DC projekty, aniž by viděl jakýkoliv z těch, které budou mít plně pod kontrolou Safran a Gunn přece jen není úplně ideální přístup. Nechme je ukázat, co umějí a až poté hodnoťme. 

Mimochodem, Zachary se jako Shazam objeví ještě ve filmu Shazam! Hněv bohů (premiéra 16. 3. 2023), ale byť neví, co bude dál, i tak si myslí, že není důvod zatím kritizovat Gunna a Safrana.

Zdroj: Instagram, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat