Kdy zřejmě bude k vidění trailer na Flashe. A představitel Shazama si myslí, že nové vedení DC bylo vybráno dobře


 Komiksové střípky.

Snyderverse končí, ale ještě jsme neviděli všechny projekty z tohoto universa. Hodně povedený je prý Flash (premiéra 15. 6. 2023), ovšem zatím jsme se nedočkali plnohodnotného traileru, ale pouze několika krátkých záběrů. Kdy bychom ho tedy mohli vidět? Během následujícího vrcholu sezóny amerického fotbalu jménem Super Bowl, tedy 12. 2. 2023. 

Mimochodem, to, že bude ukončeno Snyderverse je něčím, co mnozí nemohou novému vedení DC Universe, tedy Jamesu Gunnovi a Peteru Safranovi odpustit. Ovšem, mají i své zastánce, například Zacharyho Levi (Shazam):

"Nejsem šéf, netuším, co kruci děje, ale mohu vám říct bez špetky pochybnosti... Poslouchejte, měl jsem rád Waltera Hamadu (původní šéf Warner Bros., pozn. redakce). Zbožňoval jsem ho jako šéfa. Mám ho rád jako člověka a doufám, že s ním budu pracovat, ať bude působit kdekoliv. Ale sám bych nemohl vybrat dva lepší lidi než ty, kteří budou nyní pomáhat se směřováním DC Universe. V tuhle chvíli jsem stále touto postavou. Nevedl jsem se šéfy žádnou konverzaci [na toto téma]. Máme film, který vyjde v březnu (Shazam! Hněv bohů bude mít premiéru 16. 3. 2023, pozn. redakce). Netuším, co se mnou poté bude, ale myslím si, že jsem v poměrně dobré pozici."

Upřímně řečeno, je trochu nefér nedat Gunnovi a Safranovi šanci. Nechme je ukázat, co mají v plánu a až poté můžeme (pokud to bude ospravedlnitelné) peskovat.

Zdroj: The Wrap, Instagram, DC Studios/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat