Black Adam zřejmě bude finančním propadákem. A Margot Robbie chce lesbický vztah pro Harley Quinn

Komiksové střípky.

Black Adam (2022) odstartoval relativně dobře, ale postupem času to začalo vypadat, že z něj nebude zrovna velký finanční hit. A to se dál potvrzuje. S ohledem na to, že byl rozpočet něco mezi 195 až 200 miliony dolarů (plus nemalé náklady na propagaci), by se podle odhadů musel film dostat k 600 milionům dolarů celosvětově, aby začal být ziskový. 

SOUVISEJÍCÍ: BLACK ADAM V JAPONSKU NEODSTARTOVAL ZROVNA DOBŘE

Ovšem, DC komiksovka je v kinech více než dva měsíce a její tržby jsou 387 milionů dolarů. Předpokládá se, že projekt ve finále prodělá něco mezi 50 až 100 miliony dolarů, což není pro Warner Bros. Discovery samozřejmě dobrá zpráva.

Když mají holky rády holky

Harley Quinn je bisexuální, to víme z komiksů, animovaných projektů i filmu Birds of Prey (2020). Ale v hrané podobě nebylo této skutečnosti věnováno více pozornosti, což by představitelka Harley Quinn Margot Robbie ráda změnila:

"Prosazuji to už roky. Nemůžu vám ani popsat, jak tvrdě to prosazuji. Také to chci..."

Případná lesbická romance bude pro některé "anti-woke" osoby asi jako červený hadr na býka, ale my, kteří známe vztah Harley s Poison Ivy z animovaného seriálu víme, že je to dobrý nápad a doufejme, že se dočkáme realizace.

Zdroj: Variety, CB, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat