Robert Downey Jr. reagoval na kritiku Tarantina o tom, že marvelovští herci nejsou hvězdy


 Co na to představitel Iron Mana řekl?

Quentin Tarantino je dalším z tvůrců, kteří se pustili do komiksových projektů. Nechal se například slyšet, že marvelovští herci nejsou hvězdy a varoval před marvelizací Hollywoodu. To samozřejmě vyvolalo poměrně bouřlivou reakci a ozval se i představitel Tonyho Starka/Iron Mana Robert Downey Jr.:

SOUVISEJÍCÍ: MARVELOVŠTÍ HERCI NEJSOU HVĚZDY, PROHLÁSIL QUENTIN TARANTINO

"Myslím si, že názory na tohle téma o nás mnohé vypovídají. Domnívám se, že se nacházíme v době a na místě, k čemuž jsem nevědomky přispěl i já, kdy materiál převážil nad principy a osobností. Ale je to dvousečná zbraň. Částečně je materiál pouze tak dobrý jako lidský talent, který ho reprezentuje a můžete mít vynikající materiál, který pochází od autora nebo od scenáristy/režiséra, který je národním pokladem a pokud pro něj nezískáte správný druh umělce, aby zahrál danou roli, nikdy nezjistíme, jak dobré by to mohlo být. Myslím si, že z kreativního úhlu pohledu je ztrátou času spolu bojovat. Myslím si, že se nacházíme v době, kdy je vše roztříštěné a myslím si, že je tu určitá forma polarizace. Házení špíny jeden na druhého... a já v minulosti reagoval, když lidé řekli věci, u kterých jsem měl pocit, že byly útokem na mou integritu... reagoval jsem, 'Víte co? Přenesme se přes to. Jsme jedna komunita. Je tu místo pro všechny,' a díkybohu za Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water. To je vše, co chci říct. Potřebujeme velké věci, abychom měli prostor i pro filmy jako Armageddon Time (komorní drama z roku 2022)."

S tím se dá souhlasit, je trochu zbytečné útočit na kolegy a projekty, ve kterých se objevují. Lepší by bylo, pokud by se tvůrci navzájem podporovali. Zní to jako klišé, ale házení špíny nikomu nepomůže.

Zdroj: CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat