V Japonsku si Black Adam nevede vůbec dobře. A proč si někteří myslí, že nahradí Supermana jako hlavní tvář DC Universe?


 Komiksové střípky.

Film Black Adam (2022) začal dobře, ale tržby v následujících týdnech po premiéře nebyly úplně přesvědčivé. A příliš optimisticky nevypadá ani výsledky z Japonska, kde byl nově film uveden. V pátek totiž získal v kině jen 452 tisíc dolarů, což je nejméně ze všech DC projektů. 

Ekonomické výsledky Black Adama aktuálně nejsou zrovna oslnivé. Pokud i v jeho případě platí to, že aby film začal vydělávat, musí se přehoupnout přes dvojnásobek svého rozpočtu, pak se k této hranici Black Adam ještě nedostal. Jeho rozpočet je cca 200 milionů dolarů, celosvětové tržby stěží 380 milionů dolarů. 

A přesto si někteří lidé myslí, že by postava Black Adama mohla nahradit Supermana jeho hlavní tvář DC. Důvodem je banner, který se objevil na brazilském Comic-Conu, kdy je Black Adam uprostřed, zatímco Superman (Henry Cavill) na okraji. 

Je samozřejmě možné, že se v tom neskrývá větší smysl, ale nebylo by překvapením, pokud by Black Adam měl stanout v čele DC postav s ohledem na to, že se Dwayne Johnson svým způsobem prezentuje jako jeden z hlavních hlasů v budoucím směřování DC Universe (ostatně, byl to on, kdo si vydupal návrat Henryho Cavilla do role Muže z oceli).

Zdroj: IMDb, DC Universe/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat