S dalšími díly Fantastických zvířat to vypadá bledě


 Zatím to nevypadá nadějně. 

Nedávno ze strany Warner Bros. Discovery zaznělo vyjádření v tom smyslu, že rozhodně hodlá natáčet další projekty Harry Potter. To mnohé lidi nadchnulo, ale teď se objevily informace, které asi radost zchladí. 

SOUVISEJÍCÍ: WARNER BROS. DISCOVERY BY RÁDO NATOČILO DALŠÍ FILMY HARRY POTTER

Podle článku serveru Variety aktuálně neprobíhají žádné diskuse se spisovatelkou J. K. Rowling o dalším filmu Harry Potter, ale současně se nepracuje na žádném projektu z kouzelnického světa a to se týká nejen zmíněného Pottera, ovšem i Fantastických zvířat.

Nepracuje se tedy ani na čtvrtých Fantastických zvířatech a po chladném přijetí trojky to asi není překvapením. Upřímně, je klidně možné, že další film nikdy neuvidíme (pokud se někdo nerozhodne pro reboot) a příběhy postav zůstanou neuzavřeny. 

Zřejmě se také nepřipravuje ani spekulovaný seriál, jednoduše nic, co by mělo něco společného s magickým světem od Rowling. Není jasné, zda se to v dohledné době změní, ale těžko si představit, že tahle látka zůstane dlouho u ledu, na to má příliš velký ekonomický potenciál (pokud je uchopena dobře).

Zdroj: Variety, Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat