Noví šéfové DC chystají zatím největší příběhy a slibují, že nabídnou nové postavy. A chystá se nejdelší marvelovský seriál


 Co očekávat.

Jak už asi víte, DC Universa (DCU) se nově ujme dvojice Peter Safran a James Gunn a údajně mají velké a dlouhodobé plány. A očividně je to pravda, protože Gunn se nechal slyšet:

SOUVISEJÍCÍ: HENRY CAVILL BY RÁD HRÁL SUPERMANA DLOUHÉ ROKY

"...budeme se primárně zaměřovat na to, aby se posouval příběh, vytěžilo se vše z nového DCU & na vyprávění zatím našich největších příběhů napříč filmy, televizními seriály & animovaný projekty."

Kromě toho přislíbil, že se můžeme těšit na nové postavy:

"Jsem si jistý, že vytáhneme ještě víc postav ze širokých nabídky [DC komiksů]..."

Jak bylo v minulosti řečeno, stěžejní budou Superman, Wonder Woman, Aquaman, Harley Quinn a Batman, ale samozřejmě to neznamená, že neuvidíme další postavy a je pravdou, že DC má k dispozici širokou plejádu padouchů i hrdinů, které jsme v hrané podobě ještě neviděli.

Agatha bude mít hodně prostoru

Poté, co se v seriálu WandaVision představila čarodějnice Agatha Harkness (Kathryn Hahn) si získala velkou popularitu a to takovou, že Marvel schválil její seriál Agatha: Coven of Chaos. A zdá se, že ten bude mít na poměry streamovací služby Disney+ poměrně dost epizod. Konkrétně se mluví o devíti, což je zatím nejvíc z hraných marvelovských sérií pro Disney+. Natáčení začne v rámci pár týdnů, premiéra by se měla odehrát příští rok.

Zdroj: TwitterThe Illuminerdi, DC Films/Warner Bros. Discovery (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat